Slagerij
februari 14, 2018

De Pasteibakkerij

Achter een grote glazen pui in een rustig straatje van de Rivierenbuurt ligt een juweeltje…
Read More
AGF
december 6, 2017

De Kas

Jos Timmer & Wim de Beer - Restaurant de Kas, Amsterdam Jos Timmer (32) en…
Read More
Slagerij
december 1, 2017

De Nederlanden

Mijn opa was bakker, daar is het mee begonnen. Ik had altijd het idee dat mijn opa enorme handen had. Hij maakte dan brood en speculaas. Ik keek als kleine…
Read More
Zuivel
december 1, 2017

l’Ami Jac

Jac Rijks - l'Ami Jac, Utrecht “Mijn liefde voor koken heb ik in de eerste…
Read More
DKW
december 1, 2017

Delicees

Cees Timmerman - Restaurant Delicees “Er moet toch altijd een beetje spontaniteit zitten in een…
Read More
AGF
november 17, 2017

Toscanini

Leonardo kookt al 25 jaar in Amsterdam. Nog nooit is hij zo lang op een…
Read More